Кашкавалени пръчици в беконена обвивка
Кашкавалени хапки в бекон с млечен сос.
Ето бърз ордьовър за гости по предложение на v-box канала foodfactory. Идеята е страхотна, ако искате да сервирате не приятели апетитно топло мезе, направено за по-малко от половин час. Трябва само да увиете нарязания на дълго кашкавал в слайсове бекон, да застопорите с клечки за зъби и да запечете съвсем закратко във фурната или на тиган. Внимавайте да не прекалите с термичната обработка, защото кашкавалът ще се разтече и крайният ефект няма да изглежда така апетитно. А докато кашкавалените пръчици се готвят, можете да направите и експересен сос за потапяне от смесено кисело мляко с майонеза и подправки. Страхотно! А сега налейте чаша бира или вино и посрещнете компанията. Неминуемо ще очаровате всички с това мезенце.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ