Регистрация

Кашкавалени пръчици в беконена обвивка



Кашкавалени пръчици в беконена обвивка
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 1894

Кашкавалени хапки в бекон с млечен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Ето бърз ордьовър за гости по предложение на v-box канала foodfactory. Идеята е страхотна, ако искате да сервирате не приятели апетитно топло мезе, направено за по-малко от половин час. Трябва само да увиете нарязания на дълго кашкавал в слайсове бекон, да застопорите с клечки за зъби и да запечете съвсем закратко във фурната или на тиган. Внимавайте да не прекалите с термичната обработка, защото кашкавалът ще се разтече и крайният ефект няма да изглежда така апетитно. А докато кашкавалените пръчици се готвят, можете да направите и експересен сос за потапяне от смесено кисело мляко с майонеза и подправки. Страхотно! А сега налейте чаша бира или вино и посрещнете компанията. Неминуемо ще очаровате всички с това мезенце.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта