Кавърма с черен дроб
Лесно | Порции 3-4
| Видяна: 3513
Телешка клавърма с гъби и лук.
Бон Апети
Излъчен на 26.01.2016
Какво е зимната трапеза без поне веднъж на нея да стъпи една вкусно приготвена месна кавърма. Днес рецептата за ястието е малко по-различна от бабиния начин за приготвяне на тази манджа, защото вместо месо от плешка, слагаме телешки черен дроб, а традиционните картофи заменяме с гъби. Приготвянето на ястието не отнема много време, но изисква плътно да стоите до него.
Най-важните съставки
брашно, гъби печурки, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, кимион, лук, лют пипер, люта чушка, олио, сол, сол и пипер, телешки бульон, черен дроб, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ