Регистрация

Италиански доматен сос и едни различни пържени яйца



Италиански доматен сос и едни различни пържени яйца
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2687

Яйца по панагюрски, ама не баш...

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.06.2016

Започваме с лирическо отклонение или традиционна рецепта за песто росо в рубриката Как се прави. След това приготвяме едно страхотно ястие с пържени яйца в смес от масло и олио, които се поднасят върху препечени хлебчета и се заливат с подлютена мазнина и сос от кисело мляко, чесън и копър. Това са едни различни яйца по панагюрски, които ще се зарадват, ако им приготвите и песто росо, но и без него пак ще си останат страхотен обяд или бърза вечеря.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта