Яйца в маслени хлебчета
Вкусен и малко по-различен домашин сандвич.
Необходими продукти:
- 1 маслено хлебче
- 1 голямо яйце
- 1 и половина с.л. майонеза
- половин скилидка чесън, намачкана
Начин на приготвяне:
1. Сварете яйцата много добре. В зависимост от силата на котлона и големината на яйцата, времето за варене може да варира.
2. Сложете яйцата в тенджера, залейте ги с вода колкото да ги покрие и включете котлона. Когато водата започне да ври, засечете и варете 5 минути.
3. В купа, смесете майонезата, чесъна, магданоза и смляния пипер, солта, след това разбъркайте. Когато смесите всичко, уверете се че в сместа е влязъл въздух, докато сте бъркали.
4. Когато яйцата са готови, залейте ги с вода и ги обелете, и с помощта на резачка за яйца, разделете ги на кубчета, след което ги залейте с майонезения микс.
5. Направете разрез в хлебчето, така че да има място за яйцето и поставете резен. Украсете с магданоз по желание.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ