Регистрация

Индийски плоски питки с пълнеж



Индийски плоски питки с пълнеж
Средно   |   Порции 6 питки   |   Видяна: 3410

Наан с плънка от зелени чушки и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.12.2015

 

Индийския плосък хляб нан или наан традиционно се пече в тандури, но едва ли са мнозина българските домакинства, които разполагат с този тип пещ и съдове за готвене. Затова впрягаме верния тиган с незалепващо покритие. А той има честта в горещия му стомах да се пече плоска питка от два вида брашно със зеленчукова плънка от пасирани зелени чушки с варени картофи, лук и къри. Хлябът по индийски е неустоимо предложение за поднасяне с някоя страхотна родна разядка като печени чушки със сирене или пък някое "самотно" домашно кьопоолу.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта