Домашно пушена сьомга със сос от шампанско
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 3401
Пилешки дробчета с лук, чесън и гъби.
Епизод 42 - Сезон 2
Дължина: 23:17
Излъчено на: 2011-11-17 11:30
Днес ще готвим:
- Пушена сьомга на тиган с апетитна коричка, шампанско и сметана и гарнитура от бекон с лук.
- Дробчета с лук, чесън и гъби.
- Предястие с пушена сьомга.
Най-важните съставки
бекон, бял пипер, гъби, дижонска горчица, кориандър, лук, магданоз, масло, морска сол, нишесте, олио, пилешки бульон, пилешки дробчета, розово шампанско, семена копър, сметана, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, червен пипер, червено вино, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ