Регистрация

Джамбалая с морски дарове и наденички



Джамбалая с морски дарове и наденички
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2321

Американска манджа с няколко вида месо и ориз.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 13.05.2016

Американската разновидност на познатата паеля се нарича джамбалая, а в състава на това многокомпонентно ястие ще откриете симбиоза от множество продукти, които несъмнено ще ви нахранят. Днешното основно прилича на яхния, но е с доста видове месо - използваме мръвки от пилешко бутче, бекон, свинска наденица и скариди, които се готвят в зеленчуков сос с ориз и домати от консерва. Остава добавката на малко подправки и един съвет - поднесете ястието с подобаващо количество хляб, защото сосът му е божествен за топкане.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта