Глутенов ориз на пара
Средно | Порции 4
| Видяна: 4111
Глутенов ориз с пиле и гъби.
Необходими продукти:
- 2 ч.ч. глутенов ориз
- 800 г пилешки бедра или крилца
- 400 г гъби
- соев сос
- тъмен соев сос
- сол
- сусамово олио
- бял пипер
- китайска наденица (по желание)
Начин на приготвяне:
1. Нарежете месото и гъбите на ситно в уреда за варене на ориз (или дълбок тиган с капак) и гответе по същия начин, както се готви обикновен ориз. Единствената разлика е, че се готви с ¼ вода по-малко.
Най-важните съставки
бял пипер, гъби, китайска наденичка, ориз, пиле, пилешки бутчета, пилешки гърди, пилешки крилца, пилешко месо, пилешко филе, соев сос, сол, сусамово олио, тъмен соев сос
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 30-35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ