Регистрация

Вълча салата с грах, месо и пъдпъдъчи яйца



Вълча салата с грах, месо и пъдпъдъчи яйца
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1944

Грахова салата с майонеза и бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.09.2015

 

Летните жеги останаха само в спомените и настана вълчото време, когато месото все по-често се настанява на трапезата на българина. Затова Лора и Стоян предлагат една салата за студените дни, която дамите без да се замислят биха нарекли и основно ястие, заради броя на калориите, нетипичен за зеленчуковите предястия, с които бяхме свикнали лятото. В блюдото се комбинират варен грах, запечен на сух тиган бекон, майонезен сос и варени пъдпъдъчи яйца, а накрая се получава една вкусова идилия.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта