Бисквитена торта с ягоди, шоколад и сметана
Ягодова торта с шоколадов крем и бисквитена основа.
Бон Апети
Излъчен на 12.05.2016
Ако следвате стъпките в рецептата, кулинарният ви труд ще бъде възнаграден, защото на трапезата ви ще попадне една изкусителна ягодова торта, която приканя да бъде апетитно изядена, разкривайки сочни плодове, полегнали върху шоколадов крем. Но това не е всичко - след разрязване десертът става още по-съвършен, защото се вижда, че е направен от два вида крем - черен и бял, които се гушат под завивката от плодове. А за основа се разполага тънък блат от смлени тунквани бисквити с масло. Всеки ще пожелае да опита този несравним елегантен десерт.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ