Агнешки дреболийки в було на сарми
Агнешки сарми от подробица с яйчена заливка.
Бон Апети
Излъчен на 05.05.2016
Вкусно, нетрадиционно, но и българско ястие, комбинация от мусака и месни сарми с агнешко, се готви в тази рецепта. Използваме агнешка карантия, като обаче се отказваме от черния дроб, защото той би придал горчивост на ястието. Добавяме и агнешко месо за повече сочност, както и ориз и зеленчуци, за да бъде месното ястие наистина самостойно, без нужда от гарнитура. След това запържените заедно продукти се увиват в було и се запичат за половин час на фурна, а за финал ги очаква заливка от разбити яйца и мляко. Така своеобразните сарми започват да приличат на агнешка мусака. Как да си направите всичко това - гледайте във видеото:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ