Регистрация

Чеснови картофки с кашкавал

Чеснови картофки с кашкавал
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 1735

Печени картофи с чеснов аромат, чубрица и кашкавалена коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6-8 картофа
  • 100 г кашкавал
  • чубрица
  • 20 г масло
  • 1 скилидка чесън
  • сол
  • копър за поднасяне

Начин на приготвяне:

1. Сварете картофите.

2. Разтопете маслото и го смесете с намачкания чесън.

3. Сварените картофи обелете и разполовете по дължина. Подредете в тавичка, застлана с хартия за печене.

4. Намажете с чесновото масло. Със силиконова четка ще ви е най-лесно.

5. Поръсете с чубрица и сол.

6. Пуснете да се запекат на 200 градуса за 15 минути, като на 10-тата минута извадите и поръсите с рендосания кашкавал.

7. Поднесете като посипете с наситнени листенца пресен копър.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта