Регистрация

Черна треска Нобу със саке

Черна треска Нобу със саке
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 5414

Филе от треска с японски и китайски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 филета или пържоли от черна треска

За маринатата:

  • ¼ чаша мирин
  • ¼ чаша саке
  • 4 ч.л. бяла паста мизо
  • 3 ч.л. гранулирана захар

Начин на приготвяне:

Тази маринована в мизо черна треска се сервира в прочутия ресторант Нобу в Ню Йорк. Една от най-лесните рецепти, които се срещат, но изпълнена с изключителен аромат.

1. Смесете съставките за маринатата.

2. Мариновайте рибата от 1 до 24 часа.

3. Загрейте фурната предварително на 200 градуса.

4. На много горещ тиган, запечете рибата от двете страни, така че да покафенее.

5. Печете във фурна за 10-15 минути.

6. Готово.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта