Регистрация

Царевица на грил с бекон и пармезан



Царевица на грил с бекон и пармезан
Лесно   |   Порции 12   |   Видяна: 2042

Печена царевица с кочан в домашни условия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 09.09.2016

Три вида печена царевица на грил или барбекю се учим да правим в тази рецепта като се съобразяваме с онези, които обичат мръвката, с гостите, които харесват изискана храна и с веганите. Затова и дванадесетте кочана разделяме на четири групи. Първият вариант запичаме, увит в ленти бекон, които придават пушен аромат на месо на печената царевичка. Втория тип готвим с пармезан, а третия - с песто дженовезе или иначе казано италиански босилеков сос със зехтин. Вие обаче можете да направите и само един от вариантите, особено ако отговаря на вкуса на всички.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта