Хляб наан с пиле тандури и засищаща салата
Трудно | Порции 4-6
| Видяна: 2877
Печени пилешки крилца и бутчета с индийски подправки.
Епизод 85 - Сезон 3
Дължина: 22:39
Излъчено на: 2012-12-03 11:30
Днес ще готвим индийска кухня:
- Коледни сладки във формата на звезди.
- Салата от авокадо и цвекло, поднесени върху качамак с нахутено брашно.
- Индиски хляб наан с кисело мляко.
- Пиле тандури, мариновано в масала и кисело мляко.
Най-важните съставки
авокадо, бадеми, бакпулвер, балсамов оцет, белтъци, брашно, бял пипер, вода, горчица, джинджифил, дижонска горчица, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, канела, кимион, кисело мляко, кориандър, куркума, лайм, лимон, лимонов сок, лимонова кора, масло, мая, мед, нахут, пиле, пилешки бутчета, пилешки крилца, пръчица канела, пудра захар, сол, сол и пипер, цвекло, червен лук, червен пипер, черен пипер, чесън, чили на прах, шафран, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ