Регистрация

Хлебен пудинг с козунак и мляко



Хлебен пудинг с козунак и мляко
Лесно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 2599

Сладкиш със стари козунаци, банани и шоколад в млечен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.05.2016

Останалият козунак от Великден може да послужи за основа на страхотен шоколадов сладкиш. Първо се приготвя крем от смесването на сметана с мляко, ликьор, течен шоколад и яйца, а след това в него се добавя козунакът, нарязан на кубчета и парченца банани. По желание можете да опитате десерта и с обикновен хляб или пък да импровизирате и с други плодове. Ако обаче слагате хляб вместо козунак, то добавете повече захар. След това остава да почакате 35 минути докато сладкишът се изпече, а после можете да се насладите както на креативна рецепта за употреба на стар хляб, така и на вкусен домашен пудинг с плодове.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта