Сандвич със стар хляб, гъби и кашкавал
Стар хляб със сметана, яйца и печурки, запечен на фурна.
Бон Апети
Излъчен на 17.01.2017
Правим хлебен пудинг с идея да използваме стария хляб за готвенето на питателна закуска или пък вкусно и засищащо основно ястие. Рецептата търпи импровизация според вкуса и позволява да изчистите хладилника от останали в него продукти. Хлябът нарязваме на едри кубчета и по желание запичаме на фурна за кратко. През това време се прави гъбена запръжка с подправки и се разбиват яйца със заквасена сметана и бульон. Накрая смесваме крутоните с млечния сос и гъбите, поръсваме с рендосан кашкавал и печем на фурна за 20-тина минути. По желание можете да добавите колбас, резени пушено сирене, бяло сирене или каквото още ви се намира и би ви харесало. Ето един сандвич, с който можете да нахраните цялото семейство.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ