Триъгълни банички с месо и сирене
Лесно | Порции 24 банички
| Видяна: 3841
Банички на хапки с кайма, зеленчуци и сирене.
Бон Апети
Излъчен на 25.07.2016
Рецептата за обикновена баница с яйца и сирене и начинът за приготвяне на банички с телешка кайма се обединяват във вкусна симбиоза. Първо се прави запръжката от телешка кайма с лук, чушка, чесън и подправки, а след това в нея се добавят яйцата и се натрошава бяло сирене. Накрая с така направената месна смес се пълнят готови фини кори за баница, като по желание можете да ги оформите на триъгълници или пък просто да ги наредите в една голяма баница.
Най-важните съставки
доматен сос, доматена салца, доматено пюре, кайма, кимион, кори за баница, лук, магданоз, мащерка, сирене, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешко, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ