Торта с желирана глазура от горски плодове
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 4607
Пълнен лук с кайма и бекон, поднесен с домашни багети.
Епизод 35 - Сезон 2
Дължина: 24:11
Излъчено на: 2011-11-08 11:30
Днес ще готвим:
- Бърза домашна многопластова торта със сусам, маково семе и желирана глазура от горски плодове.
- Провансалска рецепта за пълнен лук с кайма, бекон и кашкавал.
- Топъл френски хляб по рецепта за класическа багета с модернизиран дизайн.
Най-важните съставки
бакпулвер, белтъци, брашно, бяло сусамено семе, вода, галета, горчица, желатин, жълтък, заквасена сметана, захар, кайма, кашкавал, квасена сметана, лук, маково семе, мая, мляко, моркови, плодов сироп, пудра захар, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, Тиквени семки, червен лук, черен пипер, чубрица, шунка, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ