Тиквена пикантна супа с къри
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3415
Портокалов десерт и ризото с бяло вино и бекон.
Епизод 83 - Сезон 4
Дължина: 21:28
Излъчено на: 2014-01-02 11:30
Днес ще готвим:
- Какаово брюле с портокали и ликьор.
- Стопляща солена супа от тиква с мляко, ядки и лют сос.
- Ризото с гъби, бекон и маскарпоне.
Най-важните съставки
бакпулвер, бекон, бял пипер, бяло вино, вода, гъбен бульон, гъби, гъби манатарки, дафинов лист, див лук, захар, зехтин, какао, какао на прах, къри, ликьор, лук, лют сос, маскарпоне, масло, мащерка, мляко, олио, ориз, ориз „Арборио”, портокал, портокалов сок, портокалови кори, праз лук, ризото, сирене, сирене маскарпоне, сметана, сол, сол и пипер, тиква, черен пипер, чесън, ядки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ