Тестени рулца с телешко и патладжани
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 2785
Как се прави фенер от портокал, салата със зеле и ябълков хлебен пай.
Епизод 38 - Сезон 4
Дължина: 23:39
Излъчено на: 2013-10-30 11:30
Днес ще готвим:
- Ароматен фенер от портокал за Хелоуин.
- Ябълков пудинг с хляб, стафиди, сметана и ром.
- Тестени пурички с плънка от кайма, домати и патладжани.
- Зелева салата с печени чушки, моркови, царевица и лимонов дресинг.
Най-важните съставки
багета, бяло сусамено семе, домат, жълтък, захар, зеле, зехтин, кайма, канела, кимион, кисело мляко, кори за баница, лимон, лимонов сок, лук, масло, мляко, моркови, олио, патладжан, портокал, ром, сметана, соев сос, сол, сол и пипер, стафиди, телешка кайма, хляб, царевица, червени чушки, черен пипер, чушки, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ