Телешки джолан тербетлия и люта гъбена супа
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2563
Зеленчукова салата с меден винегрет и мандаринова торта.
Епизод 123 - Сезон 3
Дължина: 23:56
Излъчено на: 2013-01-19 11:30
Днес ще готвим:
- Телешки джолан с кисело мляко или иначе казано - телешко тербетлия.
- Гъбена супа с ориз и люти чушки.
- Зимна салата с пащърнак, моркови, целина и цвекло.
- Домашна плодова цитрусова торта с глазура.
Най-важните съставки
бадеми, белтъци, брашно, бял оцет, вода, галета, горчица, гъби, джоджен, дижонска горчица, жълтък, кисело мляко, копър, лук, люта чушка, магданоз, мандарини, масло, мед, моркови, морска сол, ориз, оцет, пащърнак, портокал, портокалови кори, пудра захар, сол, сол и пипер, телешки бульон, телешко, хрян, цвекло, целина, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ