Сусамови пилешки хапки и препечени филийки с черен дроб
Трудно | Порции 5-8
| Видяна: 2917
Как се прави пиле в сладко-кисел сос в домашни условия.
Епизод 70 - Сезон 3
Дължина: 23:34
Излъчено на: 2012-11-15 11:30
С поглед към Далечния Изток:
- Пиле в сладко-кисел сос, гарнирано със сусам и зелен лук
- Бисквитки с оризово брашно и кокосови стърготини
- Люто тофу с ориз, грах, царевица и моркови
- Брускета с пилешки дробчета и ябълки
Най-важните съставки
бяло сусамено семе, вода, грах, жасминов ориз, захар, зелен лук, зеленчуков бульон, зехтин, кетчуп, кокосови стърготини, лук, масло, олио, ориз, оризово брашно, оризово вино, оризово вино, оризово вино мирин, оцет, пиле, пилешки гърди, пилешки дробчета, пилешко месо, соев сос, сос хойсин, тофу, хляб, хойсин, царевица, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ