Регистрация

Сладко-кисел халибут

Сладко-кисел халибут
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 3378

Камбала в сладко-кисел сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 250 г халибут(камбала) или друга риба по избор, нарязана на тънки филийки
  • царевично нишесте
  • морков за украса
  • лук, нарязан на филийки
  • 2 с. л. доматен сос
  • 2 с. л. захар
  • 1 с. л. сос от стриди
  • вода
  • олио

Начин на приготвяне:

1. Смесете халибута с царевичното нишесте и изпържете на маслена баня докато покафенее. Заделете.

2. Загрейте тенджерка и запържете лука и моркова.

3. Добавете доматения сос, захарта, водата, соса от стриди и царевичното нишесте.

4. След като се сгъсти, сложете изпържения халибут. Разбъркайте докато се покрие равномерно.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. борш
  2. ус
  3. ча
  4. ПИЛЕ
  5. Торта
  6. Див
  7. риба
  8. рак
  9. 32

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта