Супа с шунка и гъби
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 2664
Гъбена супа със сметана, яйца и кубчета месо.
Ако се чудите какво да обядвате, като все пак искате да е питателно, но не и тежко, то супите ще ви свършат страхотна работа. Гъбите са трудно смилаема храна, затова ще се чувствате сити и заредени с енергия за дълго. Ето предложение за една гъбена супа, където се комбинират месо, яйца и сметана, за да създадат страхотен бульон, в който да плуват любимите гъбки. А за финал - овкусяваме с пресни билки.
Най-важните съставки
брашно, гъбен бульон, гъби, жълтък, зеленчуков бульон, магданоз, масло, месен бульон, пилешки бульон, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, черен пипер, шунка, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ