Супа с домашни равиоли и телешко
Супа с домашен телешки бульон и домашно направени равиоли с наденица и спанак.
Бон Апети
Излъчен на 10.12.2015
Ако ви е останал домашен телешки бульон и се чудите какво може да се сготви със соса от варенето на месото, то ето една идея. Е, за нея ще ви трябва и поне час време, но в името на сгрявашата екстравагантна немска чорба, все ще намерите тези 60 минути, в които да сготвите за удоволствие, а и за радостта от крайния резултат. Швабската супа се прави с домашни равиоли от сурова наденица и спанак, но ако не разполагате точно със сурова наденица, можете да промените рецептата като добавите друг вид наденица по желание, обикновена кайма или смелите месо, каквото ви е под ръка. Останалото е въпрос на изпипване и чакане на печката да си свърши работата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ