Регистрация

Спагети от елда със свински ребърца и соеви шушулки

Спагети от елда със свински ребърца и соеви шушулки
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3230

Мариновани ребърца с китайска гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 порции китайски спагети от елда
  • сос грейви от свинските ребърца
  • 800 гр свински ребърца
  • 1-2 с.л. солени соеви шушулки, намачкани
  • 3-4 ч.л. наситнен чесън
  • 3 червени чилита (нарязани)
  • 1 ч.л. счукан джинджифил
  • черен оцет
  • сусамово олио

За мариноване:

  • 1 ч.л. тръстикова захар
  • 1 с.л. китайско вино за готвене
  • бял пипер
  • 1-2 ч.л. царевично нишесте
  • 1 ч.л. тъмен соев сос

Начин на приготвяне:

* Мариновайте свинските ребърца за поне 1 час в хладилника

1. Сгорещете малко олио и запържете като разбърквате чесъна, чилито, соевите шушулки и джинджифила, докато усетите аромата.

2. Добавете подправките и разбъркайте хубаво.

3. Сложете маринованите свински ребърца в уреда за бавно готвене и покрийте с чесновата смес.

4. Гответе 45 мин. на силен огън, след което намалете до слаб и варете 1-2 ч.

5. Разбъркайте сварените спагети в грейвито от уреда за готвене и поднесете с ребърцата и предпочитани зеленчуци, украсено с нарязан зелен лук.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта