Солен тарт с картофи, карамел и домати
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 3283
Рецепта с черен корен и елзаски хляб с бекон, сметана и лук.
Епизод 156 - Сезон 2
Дължина: 21:33
Излъчено на: 2012-04-24 11:30
Днес ще готвим:
- Тарт Татин в солен вариант с карамел, сирене, варени картофи и чери домати.
- Аспержи за бедни - както се нарича черният корен, сготвен с доматен сос и подправки.
- Плосък елзаски хляб с бекон и лук, поръсен с индийско орехче.
Най-важните съставки
бекон, босилек, брашно, бутер тесто, домат, захар, зеленчуков бульон, зехтин, индийско орехче, картофи, козе сирене, консерва белени домати, лимон, лимонов сок, лук, масло, мащерка, мая, мляко, пушен шарен бекон, риган, сметана, сол, сол и пипер, черен корен, черен пипер, чери домати, чесън
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ