Регистрация

Солен пай с пилешки бутчета, праз и пушено сирене



Солен пай с пилешки бутчета, праз и пушено сирене
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2181

Пилешки пай с маслено тесто и със сос от топено пушено сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.10.2015

 

Солен пай с пилешко месо - класика в модерната кухня. За да стане обаче ястието специално, първо подбираме най-вкусното месо от птицата - бутчетата, които се варят в компанията на моркови и подправки. След това се приготвя масленото тесто за кора на пая, а после и вкусната запръжка от праз лук, рендосан морков и сирене. Накрая всичко отива в кръглата тава - първо крехкото червено месо, после запръжката със сирена, а накрая и разточеното на кора маслено тесто. Остава само да се изпече.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта