Регистрация

Солен пай с гъби, спанак, тиквички, моркови и яйца



Солен пай с гъби, спанак, тиквички, моркови и яйца
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3954

Киш със зеленчуци и гъбена запръжка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Френският пай, наричан още киш, позволява множество импровизации. Той се прави както с месо, така и със зеленчуци в млечен или яйчен сос. Особено атрактивен вкус му прадават добавки като сметана или гъби, а настърганите френски сирена могат да го направят доста изискан. Всичко е въпрос на вкус и фантазия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта