Регистрация

Солена торта с шунка, сирене и спанак



Солена торта с шунка, сирене и спанак
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2953

Торта с месо, сирене и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.04.2016

Зеленчукова торта с колбас и сирене се готви в студиото на Бон Апети, за да докаже, че солените торти не отстъпват по качества на сладките си събратя. За да е изискана и елегантна, тортата се прави с три блата, различни по цвят - зелен със спанак, червен с пипер и бял - без подправка оцветител. А между тях се разпределя сочен сос от масло, разбито със сирене и получило добавки от шунка (можете да използвате и друг вид колбас по избор) и зеленчуци.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта