Регистрация

Сицилиански сос с риган и чесън



Сицилиански сос с риган и чесън
Лесно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 2640

Италиански сос Салмурильо за месо и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.09.2016

Пикантен италиански зелен сос с пресни билки готвят Лора и Стоян, като обогатяват оригиналната рецепта за сос Салмурильо с пикантна добавка, чеснов елемент и босилеков дъх с ментов аромат. Водещите решават, че малко магданоз също не е излишен на този билков сос, с който спокойно можете да поднесете всякакви солени ястия. Салмурильо е особено подходящ за печени меса, паста и зеленчуци на грил. Опитайте - заслужава си.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 15 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта