Регистрация

Сицилиански каноли с шоколад, сметана и ядки



Сицилиански каноли с шоколад, сметана и ядки
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 6256

Италиански тестен десерт със сирене, шоколад и шамфъстък.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Майстор на сицилианските сладкиши разкрива тайната на канолите, прибрали в себе си рикота, млечен шоколад и ядки, за да радват с изтънчения си вкус и галантна визия.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта