Свинско с наденица, лук, зеле и целина в гювеч
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 10136
Мазна зимна манджа със свински пържоли, още месо и кисело зеле.
Зимата е сезонът на "свинщините" - ако сте заклали прасето и вече се чудите каква нова холестеролна бомба да поднесете на тялото си - ето ви една страхотна рецепта за свински гювеч, в която главно действащо лице е месото, но все пак има и нещо зелено, което да направи ястието по-профирно.
Най-важните съставки
бяло вино, домат, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, зеле, зелева чорба, италианска наденичка, консерва белени домати, консерва домати, лук, наденица, пилешка наденица, праз лук, свински пържоли, Свинско, свинско филе, сол, целина, червен пипер, чесън, чубрица
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 55 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ