Регистрация

Свинско с бекон върху тиквички



Свинско с бекон върху тиквички
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 1809

Свинско бонфиле със сметана, увито в ленти бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 31.05.2017

Лора и Стоян представят свинското на майстора или печено месо в бекон, като предварително мръвката е минала през ароматна марината, овкусила се е качествено, получила е беконена опаковка и се пекла на грил и фурна докато стане крехка и сочна, за да се поднесе върху основа от печени зеленчуци. Ето как:

Свинското се овалва в предварително смесените заквасена сметана с намачкан чесън и горчица и се оставя настрани докато текстурата му се ароматизира и овкуси добре. После водещите показват как се увива в бекона по специфичен начин така, че хем да е плътно, хем да е на тънко, хем да изглежда идеално, наподобявайки голяма гъсеница. Следва фиксиране на месото чрез кратко запичане на грил и после същинското готвене във фурната.

А докато температурата се грижи за уникалния вкус на мръвката, Лора и Стоян дават идея как да си направим нетрадиционни гриловани тиквички, с които да поднесем ястието.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта