Регистрация

Свинско със зеле и моркови

Свинско със зеле и моркови
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1711

Манджа със зеле и свинско месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г свинско месо
  • 1 зелка
  • 2 моркова
  • 2 глави лук
  • 4 с.л. доматен концентрат
  • растителна мазнина за готвене
  • 100 мл вода
  • сол, черен и червен пипер на вкус
  • ким, кимион или майоран по избор

Начин на приготвяне:

1. Морковите почистете и рендосайте на едро ренде.

2. Лука наситнете.

3. Месото нарежете на хапки.

4. Зелето нарежете на тънки полумесеци.

5. Сгорещете растителна мазнина в тенджерка, запържете в нея лука и морковите, след това добавете месото и гответе докато се запечата.

6. Налейте доматения концентрат и водата и разбъркайте. Гответе още 2-3 минути и добавете зелето и подправки на вкус.

7. Оставете да се готви под капак на умерен до силен огън за 30 минути. Опитайте преди да махнете от огъня. При нужда добавете още подправки.

Източник: lozhka.su

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта