Регистрация

Свински ребърца със сос от черен боб

Свински ребърца със сос от черен боб
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 3514

Свински ребърца със сос от черен боб и зелен лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • сос от черен боб с чесън
  • свински ребърца
  • зелен лук
  • соев сос
  • сол
  • царевично нишесте
  • сусамово олио
  • лук (по желание)

Начин на приготвяне:

1. Мариновайте свинските ребърца с всички необходими продукти. Сложете от всичко на вкус.

2. Ориентировъчни мерки са 2 с.л. сос от черен боб с чесън, 1 ч.л. царевично нишесте, малко соев сос и 1 ч.л. сусамово олио за около 25 свински ребърца.

3. Изпечете до готовност.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30-35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта