Свински ребърца със сос от черен боб
Средно | Порции 4-5
| Видяна: 3514
Свински ребърца със сос от черен боб и зелен лук.
Необходими продукти:
- сос от черен боб с чесън
- свински ребърца
- зелен лук
- соев сос
- сол
- царевично нишесте
- сусамово олио
- лук (по желание)
Начин на приготвяне:
1. Мариновайте свинските ребърца с всички необходими продукти. Сложете от всичко на вкус.
2. Ориентировъчни мерки са 2 с.л. сос от черен боб с чесън, 1 ч.л. царевично нишесте, малко соев сос и 1 ч.л. сусамово олио за около 25 свински ребърца.
3. Изпечете до готовност.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30-35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ