Регистрация

Свински котлети със зеле и лук



Свински котлети със зеле и лук
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2517

Печено свинско със зелева гарнитура и бешамел.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.10.2015

 

Традиционното свинско със зеле е рецепта обичана от българина, особено щом времето застудее. Но има и друг начин да си приготвите ястието, като го превърнете в лесна за направа и луксозна храна. Първо се запичат по отделно прясното зеле и котлетите, след това се приготвя сос от запържен лук, брашно, горчица и мляко, а за финал всичко се обединява и се пече заедно на фурна. Звучи ексцентрично, но и вкусно. Вижте как се прави:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта