Свински котлети в бира
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 6204
Печено свинско в бира с лук и моркови.
Необходими продукти:
- 4 свински котлета
- 1 голяма глава лук
- 1 голям морков
- Зехтин
- Сол и пипер на вкус
- 300 - 400 мл бира
Начин на приготвяне:
Измиваме пържолите и ги слагаме в леко намазана със зехтин тава. Поръсваме щедро със смлян черен пипер и подправяме със сол на вкус. Добавяме едро нарязаните лук и морков и поливаме с малко зехтин всичко. Накрая наливаме бирата – колкото да покрие пържолите почти изцяло. Печем в сгорещена фурна, до готовност на месото.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ