Регистрация

Свинска пържола с тиква и моркови



Свинска пържола с тиква и моркови
Средно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 4251

Печено свинско с гарнитура от зеленчуково пюре.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Подходяща идея за зимните месеци, когато свинското е на почит, а и е сезонът на тиквата и морковите, които тук се съчетават в уникално леко пюре за гарнитура.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 55 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта