Свинска плешка, овчарски пай и постни морковени бисквитки
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2437
Шеф Джун Юшида готви за Коледа.
Епизод 65 - Сезон 2
Дължина: 24:29
Излъчено на: 2011-12-20 11:30
Днес ще готвим коледни рецепти:
- Нестандарно френско свинско за Коледа, сготвено на бавен огън - плешка с гарнитура от ряпа, пащърнак и моркови, залята с меден пикантен сос с оцет.
- Постен вариант на овчарски пай с варени картофи, сухи чушки и червена леща, залят с доматен сос с много подправки.
- Постни бисквити с моркови, анасон, ванилия и канела.
Най-важните съставки
анасон, брашно, ванилия, вино, вода, домат, захар, зехтин, канела, картофи, кимион, консерва белени домати, консерва домати, кориандър, корнфлейкс, къри, леща, лук, масло, мащерка, мед, моркови, морска сол, олио, оцет, пащърнак, портокал, праз лук, пудра захар, риган, ряпа, свинска плешка, Свинско, свинско филе, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, сос Табаско, хлебна сода, цвекло, целина, червена леща, червени чушки, черен пипер, чесън, чили на прах, ябълков сайдер, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ