За Бъдни вечер - зелеви суши с боб и баница с дюли
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 4615
Свинско с хлебна коричка и сос с индийски подправки.
Епизод 64 - Сезон 2
Дължина: 25:14
Излъчено на: 2011-12-19 11:30
Днес ще готвим:
- Постни зелеви сарми стил суши, пълнени с ориз, чушки и червен боб.
- Постна баница с дюли, орехи и жито.
- Сочно изпечено свинско бонфиле с ароматна хлебна коричка и сос от червено зеле с индийски подправки.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, ванилия, вода, дафинов лист, див лук, дюли, жито, захар, зеле, зелена ябълка, зехтин, индийско орехче, канела, карамфил, кимион, кисело зеле, кори за баница, кориандър, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, масло, мащерка, мед, морска сол, олио, орехи, ориз, розмарин, Свинско, свинско филе, сол, сол и пипер, хляб, червен боб, червен лук, червени чушки, червено зеле, черен пипер, чесън, чесън на прах, шрирача
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ