Регистрация

Салата с тиква и ядки



Салата с тиква и ядки
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1615

Тиквена салата с меден сос и червена чушка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.01.2016

Печената тиква е вкусна както в сладък вариант, така и в солен. Днес от нея правим салата като овкусяваме тиквата с мед и соев сос, а след това я печем в компанията на сусамови семенца. След изваждане от печката салатата получава още жизненост от червения цвят на наситнена прясна червена чушка и зелените листа на босилека. Да, тази салата не е особено подчинена на традициите в българската кухня, но пък повечето продукти в нея са си нашенски.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта