Руло с аспержи, еноки и сливова паста
Средно | Порции 5
| Видяна: 3753
Впечатляващ екзотичен ордьовър с месо.
Необходими продукти:
- 40 аспержи - тънички
- 10 стръка гъби еноки
- 10 резена бекон или много тънко нарязано свинско
- сливова паста с листа шисо или друга плодова паста по избор
Начин на приготвяне:
1. Нарежете аспержите и еноките горе-долу с дължината на резена свинско.
2. Изпържете аспержите в тиган до 90% готовност.
3. Счукайте листата шисо в сливовата паста и поръсете щедро от едния край на месото.
4. Отгоре сложете аспержа и еноки и завийте на руло.
5. Изпържете рулото в тиган.
6. Това е всичко!
Съвет: Ако използвате бекон, не слагайте паста с шисо, защото ще стане твърде солено.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ