Реване с цитрусови плодове и мента
Плодов сиропиран сладкиш със сметанов топинг.
Бон Апети
Излъчен на 17.03.2016
Домашно реване - едно предизвикателство за любителите на сладкиши, което ще накара ентусиастите да се позастоят в кухнята. Основата на десерта се прави от грис от твърда пшеница - семолина, като в блата се слагат още яйца и кори от портокали. Малко портокалов мармалад също ще е в плюс. Сиропът правим от захар и цитрусов сок, а след ден престой, за да попие, сладкишът се поднася с топинг от заквасена сметана с ванилов дъх и шамфъстък. Разбира се, можете да пропуснете сметаната, да я замените с мармалад или пък да изберете друг вид ядки, които са ви на разположение.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ