Пържен фасул с яйца и кренвирши
Лесно | Порции 1
| Видяна: 3558
Варени кренвирши с гарнитура от миш-маш - английска закуска с руска нотка.
Необходими продукти:
- 200 грама зелен фасул от консерва - отцеден
- 1 глава лук
- 2 яйца
- сол и черен пипер на вкус
- 1-2 с.л. растителна мазнина
- 2 кренвирша
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука на ситно и го запържете в растителната мазнина до покафеняване.
2. Добавете зеления фасул и пържете още 5-7 минути.
3. Добавете двете яйца в тигана, разбъркайте всичко и запържете до желана готовност.
4. Кренвиршите потопете цели в кипяща вода за минута-две.
5. Отцедете кренвиршите, сложете ги в голяма чиния и отстрани изсипете запържената гарнитура.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ