Пържен дроб по тиролски със сос от ябълки и вино
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 3371
Мекици от Алпите и топли хлебчета с ким и кимион.
Епизод 82 - Сезон 2
Дължина: 21:08
Излъчено на: 2012-01-11 11:30
Днес ще готвим тиролски и баварски рецепти:
- Телешки дроб с лук, сметана, кисели ябълки и вино.
- Домашен баварски хляб с ким и кимион.
- Щраубен - алпийски пържени мекици с ракиено тесто.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, бяло вино, вино, вода, жълтък, заквасена сметана, захар, зелена ябълка, квасена сметана, ким, кимион, лук, мармалад, масло, мая, мляко, олио, пудра захар, ракия, сметана, сол, сол и пипер, телешки бульон, черен дроб, черен пипер, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ