Регистрация

Пържено свинско с праз

Пържено свинско с праз
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 5269

Пържени свински хапки с лук и репички по китайски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 пакет (500 г) свинско бонфиле, нарязано на ленти
  • 2 стръка праз, нарязани
  • 1 червена сладка чушка, нарязана на кубчета
  • 1 скилидка чесън, счукан
  • 2 резена джинджифил
  • 4 с.л. олио
  • 4 с.л. соев сос
  • чеснов сос
  • 1 с.л. чили чеснов сос
  • връзка репички

Начин на приготвяне:

1. Сгорещете олио в уока.

2. Добавете свинското, чесъна и джинджифила. Гответе докато месото стане почти напълно бяло на цвят.

3. Добавете репичките, соевия сос и чесновия чили сос. Гответе около минута.

4. Добавете праза и чушката. Гответе до омекване на праза или около 5-10 мин.

5. Поднесете върху бял ориз.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта