Пълнени яйца с риба и масло
Фаршировани яйца или яйчени кошнички с риба.
Необходими продукти:
- 4 големи яйца
- 250 г филе скумрия (или друга риба по желание) готова за консумация
- 50 г масло
- 1 ч.л. горчица
- пипер и копър
Начин на приготвяне:
1. Сварете яйцата и ги обелете.
2. Разрежете на половинки и извадете жълтъците. Изсипете ги в чопъра или в чиния.
3. Размекнете маслото на стайна температура и го добавете към яйцата. Намачкайте или бръмнете в чопъра.
4. Почистете рибата от костици и добавете в сместа. Ако мачкате на ръка, наситнете добре месото и копъра. Добавете горчицата и черен пипер. Разъркайте или смелете финално.
5. С лъжичка или широк пош напълнете белтъчните кошнички. Украсете със стръкчета копър.
Дръжте в хладиник до момента на поднасяне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ