Пълнени гъби с раци
Гъби, раци, майонеза и сирене в перфектна люта комбинация.
Необходими продукти:
- 13-15 малки портобело гъби
- 2 скилидки чесън
- 1 пакет месо от раци
- ¼ чаша майонеза
- 100 г сирене (какъвто вид харесвате, аз предпочитам холапеньо или моцарела)
- половин ч.л. сол
- половин ч.л. черен пипер
- половин с.л. сух магданоз
- половин с.л. риган
- половин с.л. люто чили на прах или лют сос
Начин на приготвяне:
1. С влажна хавлиена кърпа, избършете добре гъбите, после отстранете стеблата и издълбайте леко гъбите така, че да направите място за пълнежа с раци. Не изхвърляйте издълбаното, а го добавете в сместа с раците.
2. Смесете всички съставки, намажете гъбите с малко зехтин. Натъпчете добре гъбите, така, че да преливат. Включете барбекюто на средна към висока температура.
3. Сложете гъбите на барбекюто и печете за 10 минути. Добър апетит!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ